Torsdag, sista arbetsdagen och filmen The black phone

Hallå där!

Hoppas er torsdag varit bra. Här har man varit på radion. Har börjat skriva manus till mitt nya program. Jag gick också en promenad medan jag var på radion. När jag slutade så gick ner till centrum för att där ta bussen hem. Idag har jag gått mer än 6300 steg.

Idag var det blodpudding och stekt bacon till middag. Det var så gott. Ikväll har jag kollat på The black phone på tele2play.

Handling:

Finney Shaw är en smart 13 årig kille. Helt plötsligt blir han kidnappad. Han vaknar upp och det är helt klart att han är i en källare. I rummet så finns en svart telefon som enligt den som kidnappat honom har inte fungerat på länge. Helt plötsligt börjar den ringa . Frågan är vem som är på andra sidan och vad den som ringer vill. Kommer Finney ta sig levande ut?

Recension:

Filmen är baserad på en novell skriven av Joe Hill med samma namn. Filmen är väldigt bra och är en skräckfilm. Den har en hel del oväntade saker i handlingen.  Jag såg denna film redan när den kom på bio 2021.

Här kan du läsa min recension av novellen som filmen The black phone är baserad på! the black phone bokrecension

6 reaktioner till “Torsdag, sista arbetsdagen och filmen The black phone”

  1. Va roligt att skriva manus och skönt att promenera 🤗 Spännande film, har inte hört eller läst något om den men tycker om skräckfilm så kanske får testa att se den 😃

  2. Kul att få jobba med ett manus till ett program. Skönt med en promenad. Blodpudding med beacon. Inget som jag väljer i matväg.
    Tror inte jag har sett filmen.

    Ha en skön helg! 🌺

  3. Det låter roligt att skriva manus till radioprogram. Det var längesen jag åt blodpudding. The Black Phone hade jag inte hört talas om, men det verkar vara en väldigt spännande och läskig film. Den vill jag nog se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *