Avslutar veckan med feber

Godkväll!

Hoppas er söndag varit bättre än min. Började dagen med att kolla på miniserien Dahmer monster: berättelsen om Jeffrey Dahmer. Serien handlar om seriemördaren Jeffrey Dahmer och hans liv och hur det gick till när han greps. Serien finns på Netflix.

Efter jag käkat lunch så åkte jag till gottsunda för att hämta mitt paket från Matsmart. Det var större än jag trodde det skulle vara. Till slut kom jag hem med det.

Nu på eftermiddagen har jag börjat må som en påse skit och efter jag ätit middag så bad jag personal komma upp till mig. Jag ville kolla om jag fått feber. Så när det visade sig att den stod på 37,4 så var det bara att konstatera att jag har lite feber.

Ikväll har jag kollat på Flickan som lekte med elden.

Handling:

Mikael Bloqvist blir indragen i en mördarjakt då två han känner hittar han mördade. Helt plötsligt så visar det sig att Lisbeth Zalander blir huvudmisstänkt. Däremot tror inte Mikael på att Lisbeth har mördat hans vänner och sen är frågan vad en man som kallas Zala har med allt att göra?

Recension:

Denna film är den andra filmen i millenium trilogin. Filmen är baserad på boken Flickan som lekte med elden av Stieg Larsson. Filmen kom 2009. Som rollerna Mikael Blomqvist och Lisbeth Zalander ser vi Mikael Nyqvist och Noomi Rapace. Filmen ör en väldigt bra film och uppföljare på första filmen.

Jag ger filmen 3/5

4 reaktioner till “Avslutar veckan med feber”

  1. Kul med paket. Å matsmart ska ju vara bra företag.
    Nej vad tråkigt med feber 😕. Går mycket sånt nu.

    Krya på dig och va rädd om dig! 🌸

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *