Lördag med bra väder

Efter

Godkväll!

Hoppas er lördag varit bra.

Jag började dagen med Outlander säsong fem. Jamie och Claire har gett sig iväg för att fira Jamies moster Jocasta hos henne samtidigt som Roger och Brianna är hemma på frasers ridge. Då jag avslutade kollande har ´Brianna och Roger fått upp ögonen att de har kommit gräshoppor till dem i stora antal. Samtidigt som Brianna kämpar med att veta att hennes våldtäktsman lever och är fri.

Idag var jag in till Uppsala för att panta burkar och handla lite. Idag har det varit bra väder jämfört med igår då det regna. Efter det så har jag kollat på en dokumentär som heter Murdered by morning som finns på tv4play. Den handlar om mord som hänt på morgonen som titeln säger.

Idag har jag också bokat en biobiljett till imorgon då jag ska se filmen Änder. Bion börjar klockan ett. Jag ska se den på svenska då den gått ett tag och bara körs på svenska.

Ikväll har jag kollat på Jungle Cruise på disneyplus.

Handling:

Filmen handlar om att Lily som vill hitta The tears of the moon som sägs kunna bota vilken sjukdom som helt. När hon åker ner till amazonas för att hitta en båt och en skeppare som kan hjälpa henne. Då stöter hon på Frank som säger att han kan hjälpa henne. Men frågan är vem Frank egentligen är och kan han ta henne igenom amazonas som innehåller en hel del farliga djur och människor.

Recension:

Denna film kom 2021. Denna film såg jag två gånger på bio. I rollerna Lilys ser vi ingen mindre än Emily Blunt och som Frank ser vi Dwayne Johnson. Om ni inte känner igen namnet Emily Blunt är hon mest känd för sin roll i A quiet place och A quiet place part II . Emily Blunt har också en roll i filmen Oppenheimer och har fått sin första Oscarsnominering för sin roll i Oppenheimer.

Filmen är baserad på en av åkatraktion på disneyland med samma namn. En bra komedi med en hel del spänning i. Emily Blunt visar att hon är bra skådespelare oavsett om det är skräckfilm eller disneyfilm.

Jag ger filmen 3/5

8 reaktioner till “Lördag med bra väder”

  1. Har för mig att Emily Blunt också spelar i ”djävulen bär Prada” tillsammans med Anne Hathaway och Meryl Streep. Kul med bio och vad skönt att det inte regnade när du skulle ut.

  2. Kul att gå på bio. Jag har tänkt att göra det i några veckor. Men än inte kommit iväg. Men måste bli snart. Hoppas att filmen är bra.

    Ha en bra dag! 🌸

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *