Måndag och ledig

Godkväll!

Hoppas ni har haft en bra måndag. Själv har man varit hemma. Så började dagen med serien Outlander säsong fyra. Nu har Jamie och Claire träffat på en gammal bekant från skottland i Amerika nämligen Murtagh Fraser. Samtidigt så har Jamies och Claires dotter Brianna upptäckt att något hemskt kommer händå Jamie och Claire och ger sig iväg till Skottland för att försöka göra samma tidsresa som hennes mamma och varna dem.

Idag har jag också varit in till stan för att handla lite. Så det har blivit min promenad då det har fortsatt vara kallt. Annars har jag fortsatt kolla på dokumentären In ice cold blood och nu har jag kommit till den tredje och sista säsongen.

Ikväll har jag kollat på filmen Extremely Wicked, Shockingly evil and vile på netflix.

Handling:

Filmen handlar om seriemördaren Ted Bundy. Hur han lyckades rymma från rättegången och en gång från häktet. De rättegångar som Ted genomgick för flera mord och mordförsök och andra brott han var misstänkt för. En väldigt realistisk film som skjuter väldigt nära vad som hände.

Recension:

I denna film så spelas Ted bundy av Zac Efron. Han spelade i High school musical filmerna där han speladeTroy. Zac har vunnit flera priser för sin roll i denna film. En väldigt bra film som man bör se om man gillar filmer som är baserad på verkliga händelser.

Denna film ger jag 4/5

2 reaktioner till “Måndag och ledig”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *