Ännu en svår natt

Godkväll!

Hoppas er söndag varit bra. Här hade man en väldigt dålig natt då jag hade ångest och inte lyckades somna förrän klockan var runt två tre på natten. Så jag skrev till en av handledarna på radion att jag blir hemma imorgon då jag har sovit dåligt i flera nätter och haft kraftig ångest. Började dagen med filmen Evil dead rise.

Här kan du läsa en recension av filmen:

Annars har jag varit ute en liten sväng bara för att få en nypa frisk luft. Det har fortsatt vara kallt här i uppsala. Har fortsatt kolla på dokumentären In ice cold blood. Börjar närma mig slutet på säsong två nu.

Idag på eftermiddagen så har jag duschat och tvättat håret. Sen har jag kollat på Lord of the rings: the return of the king extended edition.

Handling:

Frodo, Sam och Gollum är på den sista biten på deras resa. De måste på något sätt lyckas gå igenom Mordor utan att bli upptäckta av alla orcher. Samtidigt så gör sig Gandalf, Aragorn och Legolas redo för den sita striden mot Mordors styrkor. Frågan är vart den kommer hållas?

Den har fortfarande rekordet i antal oscars för en film. Tillsammans med Titanic och Ben-hour så fick den 11 oscars. Det är ett rekord som står än idag och det har inte varit någon film som varit i närheten av det rekordet. Sammanlagt fick Lord of the rings filmerna 17 stycken oscars. Det har aldrig varit en trilogi som varit i närheten av det heller. Denna film är hela 4 gjoch 12 minuter i förlängd version. Filmen är baserad på Boken Lord of the rings: the return of the king av J.R.R Tolkien.

Jag ger filmen 4,5/5

Visste ni att Viggo Mortensen som spelar Aragorn köpte två av hästarna han red när han spelade in Lord of the rings filmerna.

8 svar på ”Ännu en svår natt

  1. Hoppas du sover bättre snart, aldrig kul när man sover dåligt flera dagar efter varandra. Jag har inte sett del 3 i lord of the rings, det är väl inte riktigt min typ av film 🙂

  2. Jobbigt att inte kunna sova. Hoppas att du sover bättre snart.
    Det var en nyhet om ”Sagan om ringen” 🙂.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *