Fredag, lost in the woods och criminal minds

Godkväll!

Hoppas ni har haft en bra fredag! Här har man äntligen blivit helt frisk. Började dagen med skräckfilmen Evil dead rise. Kände för att börja dagen så men har skrivit så många recensioner av den filmen så det skulle kännas tjatigt att gör en till. Däremot är detta denna bästa skräckfilmen som kom 2023.

Efter att ha ätit lunch så åkte jag till Uppsala där jag var in på hemmakväll och köpte lite lösgodis till helgen. Efter att ha kommit hem så fortsatt jag kolla på serien Grimm säsong ett.

Ikväll har jag kollat på Frozen II på disneyplus.

Handling:

Anna och Elsa är tillbaka. Elsa har börjat höra en röst som hon inte känner igen. De får veta av trollen som också var med i första filmen att historien inte är vad den ser ut att vara. Så båda två är tvungen att ge sig av tillsammans med renen sven, Olaf och Kristoff. På resan upptäcker det bland annat den verkliga orsaken till varför deras föräldrar dog. Ska Elsa hitta vem rösten är och vad den vill henne?

Samtidigt så försöker Kristoff fria till Anna flera gånger men det blir fel alla gånger. Så frågan är om han kommer lyckas fria till Anna? Denna film innehåller mycket humor som en animerad disneyfilm ska göra enligt mig.

Recension:

Denna film kom 2019 och blev nominerad till en oscar. Filmen blev nominerad till en oscar för bästa orginal song för låten Into the unknown. Däremot tycker jag låten Lost in the woods är den bästa låten i denna filmen.

Detta är en väldigt bra uppföljare till första filmen som kom 2013. Jag såg denna när den kom på bio och såg den på engelska. Den första filmen såg jag också redan på bio men då på svenska.

Jag ger den 3/5

Efter att ha kollat klart på Frozen II så tänkte jag börja kolla om på Criminal minds från början. Älskar denna serie och min favorit karaktär är helt klart Garcia. Hon som jobbar vid daton hela tiden medan de andra är som det kallas ute på fältet.

10 svar på ”Fredag, lost in the woods och criminal minds

  1. Skönt att du nu är helt frisk 🙂. Trevligt att komma hemifrån lite. Serien Grimm måste jag kolla upp. Om det är något jag vill se. Vet inte om jag har sett Frost 2. Vill se den.

    Ha det så bra! 🌸

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *