ITS ALL UP IN MY HEAD

Hallå där!

Idag har jag jobbat hemifrån. Skrivit manus och är nästan klar med manuset. Annars har jag varit på promenad. Har haft ångest hela dagen och var tvungen att ta min vid behovs medicin mot ångest ikväll. Imorgon är det torsdag och sista arbetsdagen denna vecka. Har fått info och ska börja åka till radion på måndag. Kan bli att jag börjar jobba från radion 2 dagar i veckan för det skulle vara okej att jobba delvis från hemmet i oktober. Så jag vill mjukstarta för har jobbat hemifrån rätt länge nu.

Imorgon är det efterlyst och sedan dokumentären Svenska fall som jag ska se på tv. Ska försöka ta mig ut på en promenad då jag vet att det är en av det bästa medicinerna mot ångest och psykisk ohälsa. Däremot vet jag att ibland är det jobbigaste att ta sig ut för väl ute så vet jag att man mår så mycket bättre.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #psykiskohälsa #borderlinepersonlighetsstörning

Ny vecka nya tag

Ny vecka, nya tag heter det va?

Det är definitivt nya tag som gäller för mig. Efter att ha ätit lite för mycket godis i helgen så får det bli popcorn som snacks denna vecka. Idag har jag jobbat hemifrån och gått en promenad till Coop för att panta burkar. Köpte energidryck då nu har mitt flak jag köpte tagit slut.

På kvällen har jag kollat på filmen Midway. Filmen handlar om slaget om Midway mellan japan och USA under andra världskriget. Midway är en turningpoint i andra världskriget då Japan började inse att de kunde förlora. En väldigt bra film om man gillar filmer om andra världskriget. Det är samma producenter som jag gjort Independence day som jag har gjort Midway. Om jag ska vara ärlig så gillar jag denna film mer än Pearl Habror då denna är kortare och har inte så mycket sidestory som pearl habror har.

Imorgon ska jag jobba hemifrån vilket innebär att jag ska skriva manus för mitt nya radioprogram. Ska gå en promenad och funderar på om jag ska gå till gottsunda centrum. Det beror på vilket väder det är.

#nouwinfluncer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #betsofnouw

Himlen är oskyldigt blå

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Jag har kollat på Supernatural säsong nio på morgonen och på förmiddagen. Vid tolv tiden tog jag bussen till uppsala. Där träffade jag min bästa vän och fikade med henne på espresso house. Vädret var fint då det var 15 grader och solen sken. Bilden tog jag i uppsala på väg till att träffa vännen.

Efter att ha ätit middag så kollade jag på A quiet place part II som jag hyrde på sfanytime. Filmen är en fortsättning på A quiet place och det är en skräckfilm. Denna film har fått väldigt bra omdöme från kritiker då någon skrev att det var länge sen jag såg en så bra uppföljare på en film. Man sitter som hypnotiserad i en timme och 37 minuter.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #bestofnouw

A little bit of Mulan

Hallå där!

Hoppas er dag varit bra. Jag har kollat klart på säsong ett av Outlander och börjat kolla på säsong två. Annars har jag varit en sväng på hemmakväll och köpt lite lösgodis till helgen. Här har det varit grått och trist väder. Sköterskan på boendet kollade mitt vänster öra då jag trodde att jag fått vaxpropp igen. Det var inte vaxpropp utan hon tyckte det såg rött ut så jag ska försöka boka en tid på vårdcentralen så får en läkare kolla på det.

Ikväll har jag kollat på filmen Mulan på disneyplus. Den otecknade alltså. Tycker den var väldigt bra och lagom lång då den var ungefär 1 timme och 57 minuter.

Det handlar om en tjej som tar värvning för att bli en kinesisk krigare. Det trotts att tjejer får inte vara krigare i armen i kina. Hon tvingas dölja att hon ör en tjej och försöker bete sig som hon vore en kille. Kommer hon lyckas dölja eller kommer någon lista ut hennes hemlighet?

Filmen var bra från början till slut och det var en sådan film som jag ångrar att jag inte kollat på förut. Så bra var den.

Imorgon ska jag in till stan för att fika med min bästa vän. Enligt väderprognosen ska det vara 15 grader och sol. Så jag hoppas det stämmer.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

Mitt nya radioprogram – Chernobyl, 35 år sedan

Här kommer mitt nya radioprogram. Iden fick jag när jag upptäckte att det fanns en dokumentär på¨tv4 play som heter Tjernobyl från insidan. Det är 35 år sedan tjärnkraftsolyckan i chernobyl hände i april 1986. I programmet så får man bland annat veta vad som hänt med staden Pripjat.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #bestofnouw

En dag som gått fort

Hallå där!

Idag har det varit en bra och händelserik dag. Väcktes vid åtta tiden av personal då jag skulle iväg till radion. Vid nio gick min buss, behövde inte byta buss utan den bussen gick hela vägen. När jag kom fram till radion så var det indeimöte plus att jag skulle uppdatera min genomförandeplan. När det var klart så var det dags att äta lunch. Efter lunchen så gick jag in i studion med en handledare för att spela in ett program. När det var färdiginspelat så klippte vi direkt så när jag satt mig vid min dator så kunde jag publicera programet. Tänkte berätta om programmet och länka det imorgon då de behöver nog ett eget inlägg. När jag slutade vid tre tiden så tog jag bussen hem. När jag väl var hemma så väntade jag på att ett paket skulle levereras. När det var levererat så tog jag dusch och tvättade håret. Efter det så fick jag hjälp av personal att sätta upp min adventskalender från rituals som var i paketet.

Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Outlander och sedan gå och försöka sova. Jag lär somna snabbt då jag är trött i kroppen.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #bestofnouw

Arvtagaren – Recension

Sista delen i böckerna om Eragon och Saphira av Christopher Paolini

Handling:

Många månader av träning och strider har fört med sig både segrar och hopp, men också hjärtslitande förluster. Dessutom väntar fortfarande den svåraste utmaningen: de måste möta Galbatorix. Och när de gör det måste de vara starka nog att besegra honom. En andra chans existerar inte. Ryttaren och hans drake har kommit längre än någon vågat hoppas. Men kan de besegra den ondskefulla kungen och återinföra rättvisan i Alagaësia? Och till vilket pris?

För inte så länge sedan var Eragon, drakryttaren, inget annat än en bondpojke, och hans drake Saphira endast en blå sten i skogen. Nu vilar en hel civilisations öde på deras axlar.

Jag tycker detta är en magisk avslutning på berättelsen om Eragon och Saphira. Den är spännande från början till slut. En väldigt bra ljudbok om man gillar fantasy och hela bokserien är ett tips att läsa eller lyssna på om man inte gjort det ännu.

Jag har lyssnat på boken hos Bookbeat.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #ljudbokiöronen

Biobesök och here we go aigan

Hallå där!

Idag jobbar jag hemifrån och ser på en serie just nu. Det är en serie jag ska skriva ett manus till sedan. Idag regnar det och blåser här i Sunnersta. Så tråkigt väder. Ska på bio i eftermiddag så promenaden får bli till bion och sedan till centralstationen då jag ska hem från bion.

Har tänkt att jag ska sminka mig innan jag ska till bion. Det var ett tag sen jag var på bio så ska bli roligt. Plus att jag vet att jag tycker filmen är bra. Efter jag kommit hem från bion ska jag äta middag på basen. Får se vad jag kollar på sedan om det blir någon film eller om det blir en serie.

Tror jag fått en vaxpropp på vänster öra igen men nu var det en tag sen jag hade vaxpropp. Blir nog att säga till personalen att jag ska ha vaxol i vänster öra i några dagar för att se om det kan gå bort själv eller om jag måste spola örat på vårdcentralen.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #bestofnouw

Just another day in my life

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Jag har jobbat hemifrån genom att kolla på en serie jag ska skriva manus om sen. Har också varit ute på min promenad. Frågade min godeman igår kväll om jag skulle ha råd och köpa en adventskalender med skönhetsprodukter i år. Fick svaret idag och jag har beställt Rituals stora kalender som jag kommer få hemlevererad på onsdag kväll.

Annars har jag kollat på The hunger games ikväll och nu kollar jag på Outlanders första säsong. Imorgon ska jag på bio och se Shang-chi and the legend of the ten rings. Hade poäng så har betalt biljetten med poäng.

Vad ska du göra imorgon?

#nouwinfluncer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

Veckans bästa

<— Min mest gillade bild på instagram denna vecka

Mitt mest lästa inlägg denna vecka:

http://corkystyle.se/in-the-name-of-angest-37974773

Veckans mående Har varit sämre då jag haft kraftig ångest några dagar och varit tvungen att ta vid behovs medicin.

Bio besök: 0st

Veckans låt: video nedan:

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggar #bestofnouw #filmnörd #psykiskohälsa