Äntligen semester

Godkväll!

Hoppas er torsdag varit bra. Här har man varit på radion. Där har jag kollat på film för att få tiden att gå. Idag var sista dagen för mig innan jag har ledigt i tre veckor. Så vid ett så slog jag av datorn, sa hejdå till de som var på radion och gick ner till centralstationen för att där ta bussen hem.

Här hemma har jag kollat på serien Outlander säsong ett. Claire har fått veta att Jamie hålls fången i Wentworth Prison. Hon och flera till försöker hitta ett sätt att försöka frita Jamie. Frågan är vad som kommer hända Jamie i fängeslset?

Imorgon är det fredag. Jag har tänkt åka in till Uppsala för att gå till Hemmakväll. Då jag har en kupong som ger mig 10 % rabatt på lösgodis. Sen får vi se om jag hittar på något mer när jag ändå är i Uppsala.

Bara en dag kvar till semester

{”eId”:”560415702632842″,”CameraPosition”:1}

Godkväll!

Hoppas er onsdag varit bra. Här har man varit på radion. Där har jag kollat på film för att få tiden att gå. Vid ett tiden så slutade jag så då avslutade jag datorn och gick ner till centralstationen för att där ta bussen hem.

När jag kom hem så har jag kollat på serier och ätit middag. Efter att ha ätit middag så har jag duschat och tvättat håret. Efter det så har jag läst ett kapitel i boken Urtidsparken som filmen Jurassic park är baserad på. Jag kan utan att säga för mycket säga att boken skiljer sig rätt mycket mot filmen. Nu har jag bara ca 100 sidor kvar att läsa då boken är ungefär 500 sidor lång. Så det kommer inte ta länge innan jag har läst ut denna och kan skriva en recension.

Imorgon är det torsdag och jag ska till radion. Däremot är det min sista dag för veckan men också sista dag för jag har tre veckor semester. Jag kommer vara hemma nästa vecka. För att sedan åka upp till mamma och hennes man på söndag v.28 och vara där hela vecka 29. Om allt gåt som det ska blir jag ner skjutsad av dem när jag ska hem.

Tisdag och en tripp till gränby

Godkväll!

Hoppas ni har haft en bra tisdag. Jag har varit på radion. Där har jag kollat på film för att få tiden att gå. Vi gör inget radioarbete nu när vissa redan har gått på semester. Jag har bara två dagar kvar innan det blir 3 veckor ledigt för mig.

Slutade vid ett tiden på radion. Då gick jag ner till centralstationen för att ta bussen till Gränby. Fick vänta ungefär en kvart innan nästa buss gick. Väl på Gränby så gick jag in på butiken New yorker och där köpte jag en t-shirt till min mamma. När jag var klar där så gick jag in på en mobilbutik och där fick jag hjälp att göra rent mitt laddaruttag då det börjat krångla igen som det gjorde förra gången. Var in en sväng på kicks och köpte en sak som mamma ville att jag skulle köpa så jag har med det när jag kommer upp till dem. Sist så var jag in en sväng på ica för att sedan ta bussen till centralstationen och vidare hem.

Ikväll har jag kollat på filmen Sing 2 på netflix.

Handling:

Buster har gjort New Moon Theatre till en lokal hit, men Buster har ett större mål i sikte: att sätta upp en ny show på Crystal Tower Theatre i glamorösa Redshore City.

Utan de rätta kontakterna, måste Buster och hans artister – inklusive den plågade grismamman Rosita, det rockande piggsvinet Ash, den seriösa gorillan Johnny, den blyga elefanten Meena och, naturligtvis, den svinaktigt extraordinära provokatören Gunter – ändå på något sätt ta sig in på världsberömda Crystal Entertainment, som drivs av en hänsynslös mogulvarg som heter Jimmy Crystal.

I ett desperat försök att få Mr. Crystals uppmärksamhet försöker Gunter spontant pitcha en vansinnig idé, som Buster snabbt hakar på, och lovar att lejonrocklegenden Clay Calloway kommer att vara med i deras nya show. Problemet är att Buster aldrig har träffat Clay, en artist som drog sig tillbaka från världen för mer än ett decennium sedan, efter förlusten av sin fru, och inte har setts till sedan dess.

Recension:

Filmen kom 2021. Alltså mitt i pandemin. Jag såg den när den kom på bio. Filmen är underhållande och rolig. En feel good movie precis som den första filmen.

Jag ger filmen 3/5

Veckans bästa v.26

Min mest gillade bild/video på instagram denna vecka:

Mitt mest lästa inlägg denna vecka:

Veckans mående:

Veckan var bra. På måndagen så fick jag besök av min mamma och hennes man som hade åkt ner till Uppsala. Veckan var mycket bättre än veckan innan. Det var galet varmt och kvavt på fredagen innan regnet och åskan kom.

Bio besök:   0 stycken

Antal steg: Har slutat räkna steg.

Veckans låt/video: